IT

För alla bolag, myndigheter och organisationer utgör IT idag en del av vardagen. Vi har ett stort intresse och gediget kunnande av alla de juridiska frågor som uppkommer vid hantering av IT.

Vi upprättar och förhandlar IT-avtal. Som exempel kan nämnas avtal kring systemleverans, support och underhåll, licenser, molntjänster, källkodsdeponering, IT-upphandling, outsourcing, personuppgiftsbiträdesavtal samt biträder vid tvister. 

Med erfarenheten av att ha ansvarat för juridiska rådgivningen för några av Sveriges största bolag inom försäljning av information, kreditupplysningar och personuppgifter, kollektivtrafikbolag samt bolag inom sociala medier och techindustrin har vi inte bara den strikt juridiska kunskapen utan även en djup branschkunskap och teknisk förståelse som krävs för att kunna tillhandahålla våra klienter en adekvat rådgivning inom IT-rätten.

För mer information, kontakta Lars Melin.

 

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig som besökare en så bra upplevelse som möjligt. Klicka här för mer information.