Aktuellt

Konkursanbud - Fastighet i Munkedal

2020-05-25

För ett konkursbos räkning säljer vi fastigheten Munkedal Valbo-Ryrs Holmen 1:56.

Fastigheten, som är obebyggd, ligger i ett område med fritidshus och hus för permanentboende och omfattar 1 425 kvadratmeter. Vatten, avlopp och el är framdraget till fastighetens tomtgräns. Det finns fiber i området. Fastigheten har andel i en gemensamhetsanläggning som förvaltas av Holmens samfällighetsförening.

Anbud lämnas till advokat Åsa Nyqvist på asa.nyqvist@styrks.se senast den 8 juni 2020. Konkursförvaltningen förbehåller sig fri prövningsrätt och rätten att avbryta anbudsförfarandet i förtid.

Registerutdrag avseende fastigheten hittar du här.

Registerutdrag avseende gemensamhetsanläggningen hittar du här.

Frågor besvaras av Åsa Nyqvist på
asa.nyqvist@styrks.se eller 0733 80 34 38.

Konkursförvaltare, advokat Lars Melin

Läs mer

FÖRETAGSREKONSTRUKTION - PEN CONCEPT GROUP AB (PUBL) MED DOTTERBOLAG

2020-04-23


PEN Concept Group AB (publ), 556772-5667, har den 23 mars 2020 beviljats företagsrekonstruktion vid Jönköpings tingsrätt enligt egen ansökan. Advokat Lars Melin är utsedd till rekonstruktör.

PEN Concept Group AB (publ) är noterat på handelsplatsen First North.

Utöver PEN Concept Group AB (publ) har även dotterbolagen PEN Interiör AB och PEN Products AB beviljats företagsrekonstruktion vid Jönköpings tingsrätt den 23 mars 2020 respektive Växjö tingsrätt den 24 mars 2020 för vilka bolag advokaten Lars Melin också utsetts till rekonstruktör.

Ett första borgenärssammanträde kommer för PEN Concept Group AB och Pen Interiör AB att hållas den 8 april 2020 kl 14:15 i Jönköpings tingsrätt och den 14 april kl 14:00 i Växjö tingsrätt för PEN Products AB.

PEN Concept Group AB (publ) med koncernbolag är en leverantör av inredningar för mässmontrar, event, restauranger och showrooms. Man har  genom åren byggt mässmontrar och showroom för bland andra Kabe, EFG, Kinnarps, CTC, Kongsberg Automotive, Business Sweden och Jordbruksverket. På restaurangsidan är kedjor som McDonald’s, Pizza Hut och Gekås Ullared tongivande kunder.

Koncernen har f.n. 26 anställda och omsatte under 2019 drygt 110 MKR.  

Vid frågor om rekonstruktionen:

Advokat Lars Melin, lars.melin@styrks.se, +46 (0)702 – 99 10 82

Bitr. jurist Viktor Enström, viktor.enstrom@styrks.se, +46 (0)707 – 35 94 13

Läs mer

Välkommen Sala!

2020-04-14

Äntligen får vi presentera vårt senaste tillskott - Sala Salihi!

Sala kommer senast från sälj- och marknadsföringsbranschen. Hon kommer att arbeta administrativt inom byråns samtliga områden och kommer förstärka vårt team inom rekonstruktion och konkurs. Med sin erfarenhet och sprudlande personlighet är vi övertygade om att Sala kommer kunna fortsätta utveckla vår organisation och ta Styrks till nya höjder.

Varmt välkommen till oss på Styrks!

 

Läs mer

FÖRETAGSREKONSTRUKTION - PEN Shop Concept AB

2020-02-19

PEN Shop Concept AB, 556340-0810, har den 11 februari 2020 beviljats företagsrekonstruktion vid Alingsås tingsrätt enligt egen ansökan. Advokat Lars Melin är utsedd till rekonstruktör.

Ett första borgenärssammanträde kommer att hållas den 3 mars 2020 kl 14:00 i Alingsås tingsrätt.

PEN Shop Concept AB är en leverantör av butiksinredningar med kunder huvudsakligen inom livsmedel och detaljhandeln. Bolaget tillhandahåller även monteringstjänster av butiksinredningar. Kunderna återfinns i Sverige, Danmark, Tyskland och Polen. Bolaget har f.n. 10 anställda och omsatte under 2019 drygt 50 MKR.  

Vid frågor om rekonstruktionen:

Advokat Lars Melin, lars.melin@styrks.se, +46 (0)702 – 99 10 82

Bitr. jurist Viktor Enström, viktor.enstrom@styrks.se, +46 (0)707 – 35 94 13

 

 

 

 

Läs mer

Bli en av oss! Vi växer och söker nu en administratör / assistent

2019-11-21


Vad omfattar tjänsten?

Rollen som administratör kommer att innebära mycket varierande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna innefattar alltifrån att ta emot klienter och hålla ordning i kontors- och mötesrum m.m. till att assistera i juridiska ärenden, som du kommer att få lära dig på plats. 

Som exempel på arbetsuppgifter kan nämnas bokning av möten, ta emot klienter och andra gäster, administrera Styrks event och marknadsföringsaktiviteter, hantera lokalfrågor, kontakt med domstol, informationssökning, registrering av ärenden i Styrks klient- och ärendesystem, posthantering, kopiering, beställning av bud och kontorsmaterial samt att hålla i ordning generellt på kontoret. Du kommer även att i viss utsträckning assistera juristerna i klientärenden och i konkurshandläggningen. 

Även om vi som arbetar på Styrks har en lång erfarenhet så är vi en nystartad byrå där vi är jätteglada om du vill vara med och utveckla rutiner för det administrativa arbetet. Vi vill att du ska vara delaktig i formandet av Styrks som kommer att växa ytterligare under 2020. 

Utrymme finns för både hel- och deltid. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

 

Vem är du?

Som person bör du vara utåtriktad, service-minded och ordningsam. Du bör ha goda kunskaper i Office-paketet. Det är även en fördel, men inget krav, om du har erfarenhet från juristbranschen. Läs gärna om våra värderingar på vår hemsida då det är viktigt för oss att alla medarbetare delar våra värderingar.

 

Och nu?

Skicka några rader om dig själv till Åsa Nyqvist på asa.nyqvist@styrks.se

Välkommen med din ansökan!

 

Läs mer

Välkommen Hannes!

2019-09-02

Vi är glada över att få välkomna ytterligare en ny medarbetare, Hannes Næss, till oss på Styrks!

Hannes är advokat och arbetar med komplexa skatterättsliga uppdrag innefattande svensk och internationell skatterätt och mervärdesskatt. Utöver skatterätt arbetar Hannes även med bolagsrätt och fastighetsrätt.

Varmt välkommen till oss på Styrks Hannes!

 

 

Läs mer

Konkursanbud - Anders H. Rör AB i konkurs

2019-06-13

Anders H. Rör AB, 556536–8908, försattes i konkurs den 3 juni 2019. Bolaget utför VVS-installationer och byggnadsarbeten. Verksamheten bedrivs från förhyrda lokaler i Hisings Backa.

Bolaget har 21 anställda och hade en omsättning under 2018 om ca 29 miljoner kr.

Konkursboet begär anbud på rörelsen i sin helhet eller delar av den. Anbud ska skriftligen vara konkursförvaltaren, advokat Lars Melin, tillhanda senast tisdagen den 25 juni 2019. Fri prövningsrätt förbehålls samt rätten att sälja egendomen underhand före anbudstidens utgång eller avbryta anbudsförförandet i förtid.

Anbudsunderlag och upplysningar kan erhållas genom konkurshandläggare Viktor Enström, viktor.enstrom@styrks.se

 

 

Läs mer

Välkomna Viktor och Wilhelm!

2019-03-04

Vi är så glada över att få välkomna ytterligare två nya medarbetare, Viktor Enström och Wilhelm Backman, till oss på Styrks!

Viktor är biträdande jurist och kommer närmast från studier på juristprogrammet i Göteborg. Viktor kommer att förstärka vårt team inom samtliga verksamhetsområden. Han har ett särskilt intresse för avtals- och obeståndsrättsliga frågor.

Wilhelm är juristassistent med erfarenhet från advokatbranschen. Han kommer att arbeta administrativt inom byråns samtliga områden. Wilhelm kommer också att koordinera våra större projekt såsom seminarier, utbildningar och event.

Varmt välkomna till oss på Styrks Viktor och Wilhelm!

Läs mer

Bli studentpoolare

2019-02-28

Advokatfirman Styrks är en helt ny unik affärsjuridisk byrå, mitt i Göteborg. Vi består av en härlig mix av advokater, biträdande jurister och administrativ personal. Vi växer och letar nu efter dig, en nyfiken och glad juriststudent som vill bli vår poolare!

Som studentpoolare hos oss får du en unik inblick i hur det är att arbeta på en affärsjuridisk byrå. Du får hjälpa till med bland annat diverse rättsutredningar och hjälpa till i ärenden och konkurser. Du får vara med och planera och genomföra olika event och andra marknadsföringsaktiviteter. Du blir helt enkelt vår poolare och en del av Styrks spännande resa. Tillsammans hjälps vi åt med det som behövs.

Vi söker dig som är juriststudent och som är nyfiken på hur det är att arbeta på en helt ny och växande affärsjuridisk byrå. Du är en positiv och driven person som vill vara med på vår resa. Du är en person som, liksom vi, värnar om jämställdhet - på riktigt.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till asa.nyqvist@styrks.se.

Omfattning och tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer

Välkomna Malin och Marie!

2019-02-04

Styrks resa når ytterligare en destination. Vi har glädjen att få hälsa våra nya medarbetare Malin Johansson och Marie Olsson välkomna.

Malin är biträdande jurist och kommer närmast från studier på juristprogrammet i Göteborg. Malin kommer förstärka vårt team inom samtliga verksamhetsområden. Hon har ett särskilt intresse för integritets- och teknikrelaterade frågor.

Marie är vår juristassistent som med en lång erfarenhet från advokatbranschen och en spetskompetens inom översättning kommer ta Styrks till nya höjder.

Varmt välkomna till oss på Styrks Malin och Marie!

Läs merNÄSTA SIDA

Kontakt

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig som besökare en så bra upplevelse som möjligt. Klicka här för mer information.