Styrks växer med tre jurister - Karl-Philip, Beata och Natalie!

2021-02-10

Vi är glada att få presentera våra tre nya biträdande jurister som har anslutit till oss under hösten och vintern, Karl-Philip Ingvarsson, Beata Fahlvik och Natalie Lisovski!

Karl-Philip kommer närmast från studier på juristprogrammet i Göteborg. Han avslutade sina studier med att läsa International Finance Law vid Queen Mary University of London. Karl-Philip har ett särskilt intresse för kommersiella avtal och bolagsrätt.

Beata är advokat och kommer närmast från en annan advokatbyrå och har även varit bolagsjurist på Chalmers tekniska högskola. Beata arbetar bland annat med obestånd och företagsrekonstruktioner.

Natalie är advokat och vårt senaste tillskott till kontoret. Hon har sedan 2009 arbetat på andra advokatbyråer. Bland Natalies specialområden kan särskilt nämnas arbetsrätt och obeståndsrätt. Hon blir regelbundet förordnad som konkursförvaltare och arbetar även med företagsrekonstruktioner.

Varmt välkomna till Styrks!

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig som besökare en så bra upplevelse som möjligt. Klicka här för mer information.